top of page

Over Heideman Bouw

In 2019 is Heideman Bouw opgericht. Frank Heideman heeft meer dan 20 jaar  ervaring in grote maar ook kleine bouwprojecten: van nieuwbouw tot renovatie/ restauratie. Door toenemende drukte is Mathijs in 2021 het bedrijf komen versterken.  

HEIDEMANBOUW_AALTEN_54.jpeg
HEIDEMAN_BOUW_OVER.jpg

Ons Proces

Iedereen heeft zo z’n eigen ideeën over prettig wonen. Maar of het nu gaat om bouwen, verbouwen, onderhoud of renovatie: Heideman Bouw is er om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Samen met u, de opdrachtgever. Want u heeft uw eisen, wensen en verwachtingen. En wij hebben de ervaring om u te adviseren. 

 

Onze dienstverlening stopt niet bij uitvoeren. Vakmanschap en kwaliteit moeten vanzelfsprekend zijn, vinden wij. Betrokkenheid en openheid, dat is onze meerwaarde. U kunt dus altijd rekenen op persoonlijke aandacht, een helder advies en een begroting vooraf. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is.

HEIDEMAN_BOUW_PRECONSTRUCTIE.jpeg

Ontwerp / tekeningen en offerte

Voordat we aan de slag kunnen gaan, gaan we graag in gesprek om een passend voorstel te maken en uw plannen in beeld brengen.

HEIDEMAN_BOUW_ONTWERP_BOUWRAMING.jpg

Start werkzaamheden / overleg ter plaatse

Nadat we akkoord zijn over het project, de tekeningen gemaakt zijn gaan we graag aan de slag voor u!

HEIDEMAN_BOUW_ÓVERONS2.jpeg

De finishing touch

We zetten de puntjes op de i en we lopen samen het project door zodat alles naar wens is.

HEIDEMAN_BOUW_ÓVERONS1.jpeg

Onze kwaliteitsgarantie

Wanneer u kiest voor Heideman Bouw dan kiest u voor een aannemersbedrijf dat bouwt met passie. Wij bouwen, vol overtuiging en zijn pas tevreden als u voor de volle 100% tevreden bent. Of het nou gaat om kleine of grote projecten, we doen wat we beloven.

Maak uw wensen werkelijkheid!
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page